Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

O TEMPORA, O MORES !

Κάποιος πρότεινε το σχηματισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών και εισηγείται την αλλαγή της ονομασίας της Ελλάδας στις άλλες γλώσσες, σε «Hellas», προκειμένου η χώρα να κάνει, όπως λέει, μια νέα αρχή με καινούργια εικόνα. ‘’Το όνομα της χώρας έχει για πολλούς ταυτιστεί με το σάπιο πολιτικό σύστημα ‘’, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάποιος υπερασπίστηκε το σχηματισμό μιας κυβέρνησης τύπου Μόντι , σημειώνοντας ότι οι Ευρωπαίοι ‘’ δεν έχουν πρόβλημα με τον ελληνικό λαό, αλλά με τους έλληνες πολιτικούς ‘’.

Κάποιος το 2012 προέβλεπε ότι ‘’ η χώρα δεν είναι ικανή να βγει στις αγορές, παρά 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση (το 2021) και βλέπουμε ‘’.

Κάποιου του αφαιρέθηκε το διδακτορικό, από το Πανεπιστήμιο που του το είχε χορηγήσει, για εκτεταμένη λογοκλοπή.

Αυτός ο κάποιος λοιπόν, διορίσθηκε από το Βαγγέλη Βενιζέλο ως Πρέσβης εκ Προσωπικοτήτων για να βοηθήσει τη Χώρα στα ζητήματα ευρωπαϊκής στρατηγικής (!!!).

Και για να μην μείνετε με την απορία, αυτός ο κάποιος, είναι ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος των Γερμανών Φιλελευθέρων FDP.

Οι φήμες ότι η κίνηση αυτή του Βενιζέλου έγινε με στόχο να ενστερνισθεί το 1,44% που πήρε ο Χατζημαρκάκης στις τελευταίες Ευρωεκλογές, ελέγχονται ως ανακριβείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου