Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ....

Καθαρές θέσεις πήρε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο τηλεοπτικό Star και στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου '' Στον ενικό ''. Ο Καμμένος δεν απέφυγε να κατονομάσει τον Κώστα Καραμανλή σαν ένα από τα πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να εξεταστούν για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο Κάρολος Παπούλιας θα μπορούσε να διευκολύνει με την παραίτησή του την προσφυγή στις κάλπες, καθώς υπάρχουν ανοιχτά εθνικά και οικονομικά θέματα, η κυβέρνηση έχει χάσει την λαϊκή εντολή και ουσιαστικά η χώρα εισέρχεται σε μια μακρά προεκλογική περίοδο διάρκειας έως και πέντε μηνών.
Πρόσκληση Καμμένου σε Μακρή, Ζώη και Γιαννάκη να επιστρέψουν στους ΑΝΕΛ
Προτάσσοντας τη σύγκλιση με τον ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της δημιουργίας Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του χρέους και στην αναγκαιότητα διαγραφής μέρους του, στην ανάκτηση της κυριαρχίας της χώρας και της άσκησης πολιτικής από την ελληνική κυβέρνηση και  '' όχι με e-mail από την τρόικα '', κατέστησε απολύτως σαφές ότι ζητήματα όπως , ενδεχόμενο Σχέδιο Ανάν 2 για την Κύπρο, η Δυτική Θράκη, η μη χάραξη ΑΟΖ, καθώς και θέματα που άπτονται της Ορθοδοξίας και των σχέσεων Κράτους – Εκκλησίας, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες κόκκινες γραμμές για τους Ανεξάρτητους Έλληνες με οποιαδήποτε αντιμνημονιακή δύναμη.

Σε ερώτηση για τις διόλου αμελητέες διαφορές που υπάρχουν στο πρόγραμμα των ΑΝΕΛ με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος υπενθύμισε ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο  Τσίπρας στην ΔΕΘ, έχει υιοθετήσει και θέσεις των ΑΝΕΛ και τόνισε πως '' έχουν κάνει βήματα και αυτοί '', ενώ πρόσθεσε ότι '' όπου δεν συμφωνούμε, δεν είναι ανάγκη να τα λύσουμε όλα ''.

Ιδιαίτερα τόνισε, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αν '' παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία '', το οποίο κάνει τώρα ο κ. Σαμαράς που ανέτρεψε την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 γι αυτόν τον λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου