Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΟΡΙΔΗ - ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ?


 
Οι τριβές στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης, δεν περιορίζονται μόνο στις ‘’κόκκινες γραμμές’’, από τα πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ούτε στα επικοινωνιακά λογύδρια στελεχών στα παράθυρα των καναλιών. Επεκτείνεται και στο καθημερινό κυβερνητικό έργο.
 
Έτσι, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, ολοκληρωτικά stop και delete στο σχέδιο νόμου, το οποίο παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, αποφάσισε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου να θέσει ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης. 
 
Ρόλο σε αυτό φαίνεται ότι έπαιξε η διάταξη για συνταξιοδότηση των γιατρών στα 67, η οποία συμπεριλαμβάνεται σε νομοσχέδιο, που είναι σε δημόσια διαβούλευση από τις αρχές Οκτωβρίου.
 
Σχολιάζοντας την διάταξη αυτή στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο Μάκης Βορίδης,  παρατήρησε ότι ‘’στόχος είναι να προσλάβουμε νέους γιατρούς στα νοσοκομεία και όχι να διατηρήσουμε τους συντονιστές που έχουν άλλο ρόλο στο ΕΣΥ’’. Σημειώνεται ότι εκείνοι που ζητούν να παραταθεί η συνταξιοδότηση από τα 65 στα 67 χρόνια, είναι κυρίως οι πανεπιστημιακοί γιατροί, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις των υπολοίπων γιατρών του ΕΣΥ.
 
Έτσι, το νομοσχέδιο θα επανεξετασθεί σε μεταγενέστερο χρόνο (!!!).
 
(Υ.Γ. Όχι τίποτα άλλο, για να ξέρεις ποιος είναι ο Boss, κύριε αναπληρωτή...)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου