Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ....

Μην μας φέρουν καμία νέα χούντα και μας οδηγήσουν σε καμία νέα εθνική τραγωδία.

ΔΕΝ ξέρουμε και ούτε μας ενδιαφέρει αν είναι καλός ή κακός ο Καμμένος. Εμείς ξέρουμε ότι μάζεψε από τους δρόμους και τους καφενέδες, καμιά 368 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και καμιά τριανταριά νοικοκυρούλες και φτιάξανε στο άρπα – κόλλα κόμμα και καμιά εικοσαριά από δαύτους βγήκαν βουλευτές.

Αν δεν ήταν ο Καμμένος – εκτός από 2-3 από αυτούς – ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος και ΚΑΜΙΑ άλλη δεν θα έβλεπε ποτέ τη Βουλή.

Και αντί να βάλουν τη φωτογραφία του Καμμένου, αν όχι στα εικονίσματά τους, τουλάχιστον όμως δίπλα από το … κρεβάτι τους για να τον βλέπουν κάθε που ξυπνάνε ή κάθε που πάνε για ύπνο και να εύχονται στον Θεό για την υγεία του, γιατί χάρις στην «τρέλα» του Καμμένου έγιναν βουλευτές, μόλις ζέσταναν τον πισινό τους στα έδρανα της Βουλής και γλυκάθηκαν από τις τιμές και τους παχυλούς μισθούς, έβγαλαν περπατησιά και άρχισαν να κατηγορούν τον ευεργέτη τους, πότε γιατί δεν τους ρωτάει για τις δηλώσεις που κάνει και πότε γιατί δεν τα βρίσκει με τον Σαμαρά, για να πάρουν και αυτοί κανένα υπουργείο!

Η αχαριστία δηλαδή σε όλο της το μεγαλείο!

Το έργο δε φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια... Γιατί η κυβέρνηση προσπαθεί να τους κάνει όλους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, αδιαφορώντας για τον εξευτελισμό του κοινοβουλίου και των αποστατών προσωπικά, γιατί στο τέλος δεν θα υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη δυστυχισμένη πια χώρα που να μην ρωτάει: Πόσα πήρε αυτός ο βουλευτής, ή πιο υπουργείο του δώσανε για να αποστατήσει. Γιατί στο μυαλό του κοσμάκη μόλις ακούει τις λέξεις αποστασία και αποστάτες, πάει κατευθείαν στην αποστασία του 1965, τότε που ΛΑΔΩΘΗΚΑΝ όλοι οι βουλευτές που έφυγαν από την Ένωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου και έγιναν παραδουλεύτρες του βασιλιά Κωνσταντίνου και ψήφισαν τον Νόβα και τον Τσιριμώκο, για πρόεδρο της κυβέρνησης με αποτέλεσμα να εξευτελιστεί πλήρως η Βουλή και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για τη δικτατορία του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη και την σκλαβιά της Κύπρου.

(Αναδημοσίευση από το KontraNews.gr, χωρίς καμία δική μου επισήμανση...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου